Get ready for Porting on Demand – Phase 2 !

Get ready for Porting on Demand – Phase 2 !

11 jul

Na een succesvolle afronding van Fase 1, maken we ons nu op voor de start van Fase 2: Porting on Demand als Donor en Recipient.

In de aankomende periode zal PortingXS al haar aansluitingen in nauwe samenwerking met de operators en de vereniging COIN gaan migreren naar de allerlaatste standaard voor nummerportabiliteit. Hierbij staat zoals altijd één ding centraal: onze klant, en daarmee de klant van de onze klant.

Compliance testen
Als u gebruikmaakt van onze XML specificaties dan is het de bedoeling dat u via ons systeem zelf de compliance testen uitvoert. Heeft u hier vragen over neem dan contact met ons op.

Smartvalidatie

Tevens bieden wij natuurlijk de ‘SMS-smartvalidatiemodule’ waar u als operator en provider gebruik van kunt maken. Supersnel valideren van de eindgebruiker en ontzorging van de bewijslast ten behoeve van de End-2-End Compliancy. Voor ons al meer dan 10 jaar bekend terrein door onze ervaringen over de hele wereld.

Heb je vragen over Porting on Demand of over Smartvalidatie? Neem contact op met PortingXS, we vertellen er graag meer over!

Delen

Nieuwsbrief

Sign up for PXS by numbers

Social media

Twitter

Volg ons