Migratie van grote accounts?

Migratie van grote accounts? Geen probleem.

18 jul

Als nummerbehoudspecialist helpen wij operators en service providers elke dag met het porteren van duizenden nummers. Vaak vinden deze porteringen op individuele basis plaats. Een zogenaamd PortingID met hierin één mobiel of vast nummer.

Wist u dat PortingXS ook uw partner is voor het uitvoeren van migraties van meerdere nummers? Door middel van onze MassDataTool kunnen wij op zeer eenvoudige wijze grote bestanden verwerken. Een migratie van een groot account naar uw operatordomein wordt op deze manier een stuk eenvoudiger! In overleg worden porteerdata en -tijden kortgesloten en bestanden verwerkt. Onze tooling zorgt voor een zo efficient mogelijk uitgevoerde migratie, waarbij door slim inlezen ook het aantal porteringen tot een minimum wordt beperkt. Kosten zijn immers, naast kwaliteit, een belangrijke drijfveer in de keuze tot migratie. Uiteraard hoort procesmonitoring en een projectmatige aanpak bij zo’n belangrijk proces: alles moet zo soepel mogelijk verlopen.

Wilt u met ons bespreken hoe wij voor u een migratie kunnen uitvoeren? Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken!

Ik wil hier graag eens over praten

Delen

Nieuwsbrief

Sign up for PXS by numbers

Social media

Twitter

Volg ons