Privacy policy

Dit is de privacyverklaring van PortingXS. In deze verklaring zetten wij uiteen hoe wij omgaan met de persoonsgegevens die wij verkrijgen via deze website. We verzamelen en gebruiken deze informatie als volgt:

Server logs bewaren data die niet tot personen zijn te herleiden, zoals de tijd en datum van het bezoek aan onze website, de browser en het besturingssysteem dat je gebruikt, het IP adres of de domeinnaam van de ISP van de gebruiker, en de URL van waaruit naar onze website verwezen werd. Deze informatie gebruiken we om ons systeem te verbeteren, en de content te optimaliseren voor de systemen die gebruikt worden, alsmede voor de beveiliging van onze website.

Onze site bevat links naar websites van andere bedrijven. We slaan de kliks van onze bezoekers naar andere sites niet op. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe websites.

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met het online privacybeleid. Als je hiermee niet akkoord gaat, verzoeken we je deze site niet te bezoeken. We kunnen het beleid zonder aankondiging wijzigen.

Nieuwsbrief

Sign up for PXS by numbers

Social media

Twitter

Volg ons