Raad van advies

Raad van advies

De Raad van advies is het adviesorgaan van PortingXS. Het belangrijkste doelen met de Raad van Advies zijn: het waarborgen van de kwaliteit, de versterking van organisatie, netwerk en activiteiten en transparantie en legitimatie. Onze Raad van advies bestaat uit:

ries-bode

Ries Bode

Ries Bode BSc. is directeur/eigenaar van Management in Motion en is meer dan 15 jaar actief als interim directeur en heeft uiteenlopende opdrachten uitgevoerd als directeur IT/CIO en programmadirecteur. Hij is digi-commissaris in de RvC van Portbase BV en Result Laboratorium BV. Voorzitter van het bestuur van Bureau Telematica Binnenvaart en Binnenvaart.nl. Belangrijke werkervaring deed hij op als directeur bij KPN, algemeen directeur UUnet en directeur IT/CIO bij Ziggo en de Goudse. Hij volgde de Nyenrode Commissarissen Cyclus en is binnen DeNieuweCommissaris actief voor de community Digitale Transformatie.

rob_de_laat

Rob de Laat

Na zijn functie als directeur detachering bij de Rijnhaave Groep (later Syntegra) was Rob de Laat mede-oprichter van Flex Group Nederland, een detacheringsorganisatie voor IT, Finance en Legal professionals. Eind 2005 is Flex Group Nederland succesvol aan het beursgenoteerde DPA verkocht. Rob de Laat heeft tot eind 2006 als operationeel directeur de integratie begeleid.  Als ondernemer heeft hij bewezen op een innovatieve wijze in staat te zijn sterke groei te realiseren.  Sinds 2008 is Rob de Laat door zijn bedrijf Enthri Capital actief als investeerder (o.a. in Evita Zorg, FitforMe en Neo-Mundo), adviseur (o.a. van Studentalent en PortingXS) en ondernemer (met Staffing Management Services).

luc-sunter

Luc Sunter

Naast het zijn van een van de aandeelhouders van PortingXS is Luc Sunter jarenlang binnen de onderneming als Information Manager werkzaam geweest. Voorafgaand aan de periode bij PortingXS is Luc als telecomconsultant betrokken geweest bij een keur aan verschillende projecten, bijvoorbeeld voor Rijkswaterstaat, gemeenten, ziekenhuizen, bloemenveilingen en de Amsterdamse effectenbeurs. Luc heeft een zeer uitgebreide carrière in de telecom doorgemaakt en zal nu vanuit de Raad van Advies betrokken blijven bij PortingXS.

Nieuwsbrief

Sign up for PXS by numbers

Social media

Twitter

Volg ons