Rabo Mobiel Migratie

Rabo Mobiel Migratie

Rabo Mobiel, de mobiele propositie van de Rabobank, heeft in 2007 besloten haar mobiele diensten over te hevelen van het Orange netwerk naar KPN. Als onderdeel van deze overstap dienden de vele prepaid en postpaid klanten gemigreerd te worden naar KPN. De duidelijke eis vanuit Rabo Mobiel was dat de verstoring voor de eindgebruikers tot een absoluut minimum beperkt moest worden.

In samenspraak met Rabo Mobiel, PortingXS, KPN en COIN is besloten een separaat en vereenvoudigd porteringsproces te gebruiken buiten de reguliere processen om.
In dit project heeft PortingXS een tool aangeboden die KPN in staat heeft gesteld deze nieuwe methodiek te volgen. Na een gedegen en lange voorbereiding zijn we uiteindelijk in staat geweest in een tijdsbestek van 2 maanden alle klanten over te zetten naar het netwerk van KPN. Dit is gebeurd naar volle tevredenheid van KPN en Rabo Mobiel.

PortingXS heeft aangetoond te beschikken over de juiste kennis, middelen en ervaring en verdient een grote pluim voor hun rol in dit project.

Gerard Zwartjens
KPN Wholesale Mobiel

Delen

Nieuwsbrief

Sign up for PXS by numbers

Social media

Twitter

Volg ons