Rabo Mobiel

Rabo Mobiel

Sinds 14 november 2006 is Rabo Mobiel actief op de Nederlandse markt. Rabobank integreert met Rabo Mobiel bellen, betalen en bankieren en is toonaangevend in de ontwikkeling van mobiel betalen in Nederland. Met transparante tarieven en gebruikersvriendelijke diensten zoals de Rabo Mobiel SaldoChecker neemt Rabo Mobiel een unieke positie in de markt in.

Toen Rabo Mobiel actief werd in de Nederlandse markt was nummerportabiliteit één van de basisprocessen die zowel technisch als administratief ingeregeld dienden te worden. Rabo Mobiel heeft gekozen voor PortingXS vanwege haar specialistische kennis en hoge kwaliteit van dienstverlening. Tot op heden heeft PortingXS bewezen te kunnen beantwoorden aan de kwaliteitseisen die Rabo Mobiel aan haar partijen stelt. PortingXS neemt een flexibele en proactieve houding in met betrekking tot verbeteringen en heeft zich als een oplossingsgerichte partner opgesteld.

Rabo Mobiel maakt gebruik van de online porteer applicatie Inports die ons een up to date inzicht geeft en op basis waarvan we onze klanten correct kunnen informeren. In 2008 heeft Rabo Mobiel haar customer base gemigreerd van het Orange netwerk naar het KPN netwerk waarvoor PortingXS de interface met KPN Mobiel heeft gebouwd en verzorgd.

Edwin Vierbergen
Customer Service & Operations Dir. at Rabo Mobiel

Delen

Nieuwsbrief

Sign up for PXS by numbers

Social media

Twitter

Volg ons